YAZ OKULU ÖNKAYIT

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Yaz okulunda Yüksekokulumuzda AÇILMASI PLANLANAN dersleri görmek için TIKLAYINIZ

Derslerin açılabilmesi için aşağıdaki linkte bulunan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ana sayfası Yaz Okulu Online Kayıt ikonundan internet ortamından 11-13 Haziran 2018 tarihleri arasında dersi seçip ücretini yatırarak dekont yüklemesi yapıp ÖN KAYIT yapınız,

Yaz Okulunda bir dersin kesin olarak açılabilmesi için o derse en az 25 öğrencinin ön kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.

Ön Kayıt sayısının 25’in altında olması durumunda dersin kesin olarak açılması, dersi yürütecek olan öğretim üyesinin olumlu görüşüne bağlıdır.

ÖN KAYIT (ONLİNE KAYIT)  ve PARA YATIRMA TARİHLERİ: 11.06-2018-13.06.2018

Dersler 25/06/2018 tarihinde başlayacak 12.08.2018 tarihinde sona erecektir.

NOT: ÖN KAYIT SONUCU AÇILAN DERSLER KESİN KAYIT KABUL EDİLİR. ÜCRET İADESİ YAPILMAZ. AÇILMAYAN DERS İÇİN ÖĞRENCİ ÜCRET İADESİ TALEP EDEBİLİR VEYA YERİNE AÇILAN BAŞKA BİR DERS ALABİLİR.

YÜKSEKOKULUMUZDAN YAZ OKULU ALACAKLAR: 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Yaz okulunda kesin açılan dersleri  alacaklar, Kesin Kayıt Formu almak için TIKLAYINIZ. ( Bu form 18-22/06/2018 tarihleri arasında açılmayan ders iptali ve yeni ders işlemlerinin yapılması için ve ders kesin kaydı için kullanılacak olup, dekont ile birlikte ÖĞRENCİ İŞLERİNE belirlenen tarihler arasında bireysel teslim edilecektir.

BAŞKA ÜNİVERSİTEDEN veya YÜKSEKOKULUMUZDAN BAŞKA BİRİMDEN YAZ OKULU ALACAKLAR:  2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Yaz okulunda ders alacaklar, Dışarıdan Alma Kesin Kayıt Formu almak için TIKLAYINIZ

Not: Kesin Kayıt Formları doldurulduktan sonra danışman onayı  ve ders kaydı için kendi Yüksekokulunuza (Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu) teslim edilecektir.

ÖNEMLİ: Diğer üniversite öğrencileri, Kesin Kayıt Formunu 2 nüsha alıp doldurarak  Fakültenize/Yüksekokulunuza danışman, bölüm başkanı onayı ve evrak kaydı için  (Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu) en geç 31.07.2018 tarihine kadar gönderiniz, form gönderilmediği takdirde almış olduğunuz dersler geçersiz sayılacaktır.

ÖNEMLİ: Diğer üniversite öğrencileri, Kesin Kayıt Formunda almış olduğunuz dersler ile kendi üniversitenizde girmiş olduğunuz dersler aynı olmalı, yapacağınız ders değişikliğinde formunuzu güncelleyiniz. Aksi takdirde formda olmayan veya farklı olan dersleriniz geçersiz sayılacaktır.)

DIŞARIDAN DERS ALACAK ÖĞRENCİLER ALMAK İSTEDİKLERİ DERSİN İÇERİĞİNİ DANIŞMANLARINA GÖSTERDİKTEN SONRA KESİN KAYIT FORMLARINI ONAYLATMALARI GEREKMEKTEDİR. DERSİN KREDİSİNİN AZ veya ÇOK OLMASININ, İSMİNİN, DÖNEMİNİN AYNI OLMASI GEREKMEZ, DERS İÇERİĞİNİN AYNI OLMASI YETERLİDİR.

ÖNEMLİ

UZEM DERSLERİ(Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Tarihi I-II, Türk Dili I-II, Yabancı Dili I-II) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTEMİZDEN AÇILACAKTIR.